Toca remuntada a la final de l’OK Lliga

El Generali Hoquei Club Palau no ha pogut fer-se amb la victòria en el primer partit de la final de l’OK Lliga Iberdrola disputat a Gijón davant el Telecable HC on les palauenques han acabat cedint per la mínima, 2-1, en un enfrontament molt igualat.

La intensitat i la igualtat de forces és el que ha caracteritzat aquest nou xoc entre tots dos equips que s’ha acabat decidint per petits detalls que han acabat afavorint a les asturianes. Detalls com ser les primeres en marcar o disposar d’alguna acció de bola aturada.

Després d’una primera part sense gols, les primeres en avançar-se han estat les de Gijón amb un xut llunyà de Marta Piquero als sis minuts de la represa. Avantatge que han aconsegit ampliar amb un gol de falta directe per part de Sara Roces a l’equador de la segona part. Tot i aquest marcador advers, el Generali Hoquei Club Palau no s’ha arronsat i dos minuts després escursava diferències amb una rematada dins l’àrea de Carla Fontdeglòria. L’equip palauenc ho ha continuat intentant durant els darrers deu minuts però sense fortuna. Ara tocarà fer valdre el factor pista i capgirar la final guanyant els dos partits al pavelló Maria Víctor.