Tercera golejada consecutiva del Generali HC Palau al guanyar 1-7 a la pista del Cerdanyola CH Feníe Energía

Després del 9-0 davant el RHC Vordemwald i del 12-0 al CP Alcobendas, el Generali HC Palau aconsegueix derrotar a domicili al Cerdanyola CH Feníe Energía 1-7 en el partit avançat de la vintena jornada de l’OK Lliga Iberdrola, sumant així la tercera golejada consecutiva.

El partit, disputat al pavelló Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès, el va saber controlar des del primer moment l’equip palauenc, i això es va traduir en un primer gol d’Aina Florenza als dos minuts de l’inici, i un segon que el va fer Laura Puigdueta al minut deu. Però tot i aquest domini, les locals van saber mantenir-se en el partit gràcies al gol de Gemma Solé a l’equador del primer temps que posava l’1-2 al marcador.

L’1-3 el feia de nou Aina Florenza a cinc minuts del descans, al qual es va arribar amb aquest resultat, que podria haver estat més ample pel Generali HC Palau si les palauenques haguessin aprofitat alguna de les tres accions de bola aturada de les que van disposar en el primer temps: dos penals i una falta directa.

A la represa, tot i continuar el domini del Generali HC Palau, el Cerdanyola CH va tenir l’oportunitat de tornar a ficar-se en el partit amb el llençament d’un penal als cinc minuts, però Gemma Solé el va errar, i amb uns moments de gran efectivitat palauenca, amb tres gols en tres minuts, de Mariona Colomer, Aina Florenza i Carla Fontdeglòria, el Generali HC Palau sentenciava el matx amb l’1-6. Tot i que aquest no seria el marcador final perquè Aina Florenza completaria el seu pòquer de gols de la nit, a quatre segons de la botzina final, per establir el definitiu 1-7.

Quinzena victòria consecutiva palauenca a l’OK Lliga Iberdrola en aquest partit avançat a la vintena jornada per la coincidència amb l’anada dels quarts de final de la WSE Champions League Women que el Generali HC Palau ha de disputar dissabte a Manlleu.