Tercera golejada consecutiva del Generali HC Palau a l’OK Lliga Iberdrola

El Generali HC Palau aconsegueix una còmoda victòria al golejar 0-9 a l’Igualada Femení Grupo Guzmán en el partit avançat de la vuitena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

El pavelló del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada ha estat l’escenari de la tercera golejada consecutiva de l’equip palauenc desprès del 0-8 a Alcobendas i del 9-1 de dissabte passat davant el Cerdanyola.

Una clara victòria construida des del principi amb un plantejament seriós que ha permès controlar el partit i no donar cap opció a l’equip rival. Això s’ha traduït en gols. Quatre a la primera part aconseguits per Anna Casarramona, Aina Florenza, Carla Fontdeglòria i Laia Juan, en aquest ordre. I cinc més a la segona, obra de Mariona Colomer, Aina Florenza, Carla Fontdeglòria, Laura Puigdueta i Anna Casarramona.

Partit que ha servit per a que pogués debutar a l’OK Lliga Iberdrola Jana Costa, que ha jugat els darrers vuit minuts del matx defensant la porteria del Generali HC Palau.

Al final, 0-9 contundent en un partit intersetmanal perquè dissabte vinent arriba l’estrena a la Champions League d’aquesta temporada amb la disputa de la primera jornada de la fase de grups en la que el Generali HC Palau visita la pista del RHC Vordemwald suís.