Tenim himne oficial!

L’Hoquei Club Palau-solità i Plegamans presenta el seu himne oficial, creat per Buhos i amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Aquests dijous 30 de maig s’ha fet públic a través de les xarxes socials l’himne oficial de l’HC Palau-solità i Plegamans.

L’entitat palauenca, que la temporada vinent celebrarà els 50 anys, ha volgut començar els actes festius d’aquest aniversari presentant el que serà el seu himne oficial, un tema compost per Buhos i que té per títol Tenim una passió.

Després de 50 anys d’història, l’HC Palau-solità i Plegamans comptarà amb un nou signe distintiu propi, un himne que tracta de “reflectir els valors i l’esperit de l’entitat amb un estil diferent als himnes tradicionals i amb la voluntat d’emocionar”, en paraules de Guillem Solé, vocalista del grup català Buhos i autor de la cançó.

La idea de crear un himne pel club va sorgir fa uns mesos de manera informal, però va acabant prenent forma gràcies a la implicació del propi Guillem Solé i de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. En paraules d’Oriol Lozano, alcalde de Palau-solità i Plegamans, “és magnífic que el club tingui un himne amb repercussió que serveixi per a que l’entitat sigui un referent a l’esport femení”. Gràcies a això, el proper 8 de juny, Buhos podrà interpretar en directe Tenim una passió en el concert que faran a la Festa del Guirigall.

L’himne s’escoltarà per primera vegada al pavelló Maria Víctor aquest dissabte abans de la disputa del partit de semifinals de l’OK Lliga Iberdrola en el que el Generali HC Palau s’enfronta al CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars.

Des de l’HC Palau-solità i Plegamans volem mostrar el nostre agraïment a Buhos i a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, sense els quals avui no tindríem aquest nou element distintiu de club que ens ha de fer sentir encara més orgullosos de la nostra entitat.

Aquí teniu l’enllaç de Tenim una passió: https://www.youtube.com/watch?v=cF6gEM24kQM

Aquest és el tret de sortida al que ha de ser una temporada especial, la 2024-2025, en la que l’HC Palau-solità i Plegamans commemora els seus 50 anys de vida, i per celebrar-ho l’entitat palauenca està preparant diferents esdeveniments.