Prèvia: El Generali Palau viatja a Argentina amb l’objectiu de tornar amb la Intercontinental

El Generali Palau inicia avui el seu viatge cap a San Juan, Argentina, on disputarà la Copa Intercontinental 2023.

L’equip sortirà de Barcelona a les 12:50 i arribarà a Madrid a les 15:45. El primer desplaçament es farà en Ave. A partir d’aquí l’equip es desplaçarà a Barajas, on agafara un vol Madrid – Buenos Aires a les 19 hores locals, i arribarà a la capital argentina a les 4:05 del matí, hora argentina. Les noies hauran d’esperar fins a les 9:00 per agafar un nou vol direcció San Juan que és on es disputarà la Copa Intercontinental.

El dimecres es realitzarà una sessió de gimnàs. El dijous, Ivan Sanz i Laura Puigdueta faran una roda de premsa a l’Aldo Cantoni. A la tarda, el Generali Palau es posarà els patins, i farà un entrenament a les 19 hores a l’Aldo Cantoni, seu d’aquesta Intercontinental. El divendres repetiran l’entrenament, però aquest cop al Club Banco Hispano. Dissabte, l’equip disputarà les semifinals davant l’Andes Talleres a les 19 hores locals, 23 hores d’Espanya. En cas de guanyar, el diumenge jugarien la final, davant el vencedor del Telecable HC i el Club Social y Deportivo Aberastain.

L’equip es troba motivat i amb moltes ganes d’aquest nou repte pel club, on mai ha disputat aquesta competició.

Laura Puigdueta: “Ho hem d’afrontar amb molta il·lusió, i la qüestió és competir bé i a partir d’aquí tot vindrà sol

Aina Florenza: És una competició que en tenim moltes ganes perquè mai l’hem pogut disputar. Sabem que serà difícil guanyar allà però tenim molta il·lusió de guanyar la primera Intercontinental