Prèvia: El Generali HC Palau rep al Fraga en el partit de la jornada de l’OK Lliga Iberdrola

El Generali HC Palau encara una nova jornada de l’OK Lliga Iberdrola, aquest cop davant el CP Fraga. El partit es disputarà a les 13 hores al Pavelló Maria Víctor.

Després de les dues últimes setmanes intenses, amb la Intercontinental, i la tornada més el viatge a Lisboa, l’equip torna a l’OK Lliga Iberdrola amb ganes de victòria. El Fraga, juntament amb el Vila-Sana, són els únics botxins aquesta temporada a l’OK Lliga Iberdrola. Les lleones van visitar Juneda, per enfrontar-se al Fraga, com que l’equip d’Aragó tenia la pista en reformes. El partit va acabar 1-1 amb gol d’Aina Florenza per les palauenques. També es van trobar a la final de la Lliga Catalana on el Generali Palau es va imposar per 6-3 i va poder aixecar el títol, tot i les 5 baixes degut a l’Europeu.

El Fraga arriba a la cita després de superar al Telecable per 4-2 a la seva pista. Destaquen per l’equip d’Aragó, Maria Sanjurjo, Adriana Soto, i la portera Anna Ferrer.

Per altra banda, l’equip sénior masculí s’enfronta al CP Tordera, dissabte 2 de març a les 20:00, mentre que el filial femení, es desplaçarà a Sant Hipòlit de Voltregà per disputar el derbi de filials entre Voltregà i Palau

El partit del Generali HC Palau es podrà seguir per Teledeportes, ja que és el partit de la jornada de l’OK Lliga Iberdrola. També es podrà seguir per OkLigaIberdrola.TV i per Ràdio Palau. Abans del partit es farà lliurament de l’MVP de gener a Laura Vicente i Ivan Sanz.