Prèvia: El Generali HC Palau en busca de la Supercopa d’Espanya

El Generali HC Palau dona demà el tret de sortida a la Supercopa d’Espanya femenina davant el CP Vila-Sana, a les 17 hores a la localitat de Cubelles, a la comarca del Garraf. En cas de victòria, l’equip disputarà la final, el diumenge dia 17 de setembre a les 12:30. S’enfrontarien al Telecable HC, vigent campió, o al CP Manlleu. Tant les semifinals com la final es podrà seguir per OKLigaIberdrola.TV.

En la primera edició del trofeu, l’equip es va alçar amb el títol després de superar al Telecable HC a les semifinals (5-2), i guanyar al Cerdanyola a la final (6-0). En la passada edició, les lleones van guanyar a les amfitriones, el CP Vila-Sana (4-3) a les semifinals, i van perdre a la final davant el Telecable HC (1-0).

Aquesta Supercopa d’Espanya suposarà el debut d’Anna Casarramona amb el Generali HC Palau en competició oficial.

Ivan Sanz, l’entrenador, es mostra positiu després de la pretemporada. “Hem pogut treballar segons el previst, hem aconseguit els objectius que ens havíem marcat i arribem a l’inici de temporada alineats amb les nostres expectatives prèvies”. Alhora, Ivan creu que el partit contra el Vila-Sana serà una batalla que es decidirà per detalls. “Esperem un partit molt equilibrat que es decidirà per detalls. El Vila-sana és un equip de molt nivell, que genera molt de perill a partir de situacions de 1c1 atès que té jugadores molt desequilibrants i amb una transició ofensiva excel·lent. Haurem d’estar molt atentes a aquests dos aspectes i incidir en aquelles coses que creiem que els poden generar dificultats.”