Prèvia: A pel primer desplaçament de la temporada a Bembibre

El Generali Palau es desplaça aquest cap de setmana a Bembibre, León, amb motiu de la 2a jornada de l’OK Lliga Iberdrola. L’equip es desplaçarà aquest mateix dissabte a la població de la comunitat de Castella I Lleó. Diumenge 1 d’octubre a partir de les 12 del matí, disputarà el partit davant el recentment ascendit a la categoria.

Serà un duel especial per l’equip però en especial a Laura Vicente, ja que s’enfrontarà, a la seva germana, Gisela Vicente, que l’any passat va decidir no seguir al Generali HC Palau. “Afronto el partit per una part amb ganes de que ens surti un bon partit, amb la mentalitat que tindria a qualsevol altre. Pero obviament per l’altra part l’afronto amb il.lusió de poder veure-la i poder veure també que està aportant tota la seva gran feina a un altre equip.

El Bembibre HC és el recentment ascendit després de quedar primeres a l’OK Lliga Plata Femenina amb 23 partits guanyats, 2 empats i una sola derrota. La seva màxima golejadora va ser la veterana Pia Sarmiento amb 59 gols. En el primer partit a l’OK Lliga Iberdrola, van perdre a la pista del vigent campió de l’OK Lliga Iberdrola, el Telecable HC.

El partit es podrà seguir el diumenge 1 d’octubre a partir de les 12 hores per OKLiga.TV