Presentats els equips de l’HC Palau de la temporada 2023-2024

En un acte ben festiu al pavelló Maria Víctor s’ha dut a terme aquest dijous 12 d’octubre la presentació de tots els equips de l’HC Palau-solità i Plegamans d’aquesta temporada.

Els centenars de persones que han assistit a l’esdeveniment han pogut veure i aplaudir als 36 equips que s’han presentat juntament amb els més menuts de l’escola. Un total de 240 jugadors i jugadores que fan de l’entitat palauenca una de les més grans del món de l’hoquei patins.

A més, s’ha aprofitat l’acte per reconèixer la tasca duta a terme durant els darrers anys de forma altruista de la Laura Nuño Ortega.

També han assistit a aquesta presentació diferents representants de les empreses patrocinadores del club i de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. A tots ells se’ls ha lliurat un obsequi de reconeixement per la seva aportació al projecte de l’HC Palau. Un agraïment que ha quedat palès en la intervenció que ha fet el president de l’entitat, Salva Garcia, on també s’ha dirigit a tots els jugadors i jugadores per felicitar-los per tot allò fet en els darrers temps.

La festa ha acabat amb un seguit de fotografies corals per immortalitzar el moment.