Presentada la Final a 4 de la Lliga Catalana que es disputa al pavelló Maria Víctor

Aquest dimecres s’ha fet, a la sala de plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la presentació oficial de la Final a 4 de la XIX edició de la Frit Ravich Lliga Catalana masculina d’hoquei patins que organitzen conjuntament la Federació Catalana de Patinatge, l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i l’Hoquei Club Palau-solità i Plegamans.

A l’acte hi han assistit l’alcalde de l’Ajuntament, l’Oriol Lozano Rocabruna i els presidents de les tres entitats organitzadores: Benjamí Pons, president de la Federació, Manel Burón, president de l’Associació, i Salva García, president del nostre club, que han intervingut en aquest ordre.

Les semifinals es disputaran aquest dissabte 16 de setembre al pavelló Maria Víctor. A les 17:30h jugaran el Barça i el Reus Deportiu Virginias i a les 20h ho faran el Parlem Calafell i el Club Esportiu Noia Freixenet. La final tindrà lloc diumenge a les 19:15h.

Les entrades tindran un cost de 5€ per veure cada una de les dues semifinals, i 7€ la final, amb l’opció de poder adquirir un abonament de 15€ per assistir als tres partits, i es podran adquirir a la taquilla del pavelló des d’una abans de l’inici de la primera semifinal.