Partit rodó del Generali HC Palau que s’imposa 4-1 al CP Esneca Fraga

El Generali HC Palau guanya amb claredat en un molt bon partit davant el CP Esneca Fraga en la dissetena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

L’equip palauenc va sortir a la pista del pavelló Maria Víctor molt endollat i des d’el primer moment va ser dominador del joc davant les aragoneses. A aquest domini es va afegir l’efectivitat de cara a porteria que va fer que als cinc minuts el Generali HC Palau ja dominés el marcador amb un 3-0. El primer dels gols va arribar al minut i mig quan Aina Florenza aprofitava dins l’àrea un refús de la portera rival. El 2-0 el feia Berta Busquets als quatre minuts al rematar amb encert una excel·lent jugada ràpida en atac de l’equip. I el tercer l’aconseguia novament Aina Florenza mig minut després al tornar a aprofitar un altre refús de la portera, en aquest cas a una bona jugada pròpia.

I la mateixa Aina Florenza feia el 4-0 al transformar una falta directa per la targeta blava vista per Maria Sanjurjo a l’equador de la primera part. Un resultat que es va mantenir fins el descans.

El que també es va mantenir en la represa va ser el domini de l’equip palauenc, que tot i no traduir-se en més gols, sí va fer que el CP Esneca Fraga no pogués tenir mai la sensació de que podia entrar en el partit, tot i el gol fet per Aina Arxé a la meitat de la segona part en una acció aïllada d’atac de les aragoneses.

Excel·lent partit del Generali HC Palau que li permet mantenir una jornada més el primer lloc de la classificació en aquesta primera fase de l’OK Lliga Iberdrola, davant un dels equips forts de la competició. I un altre hat trick de l’Aina Florenza que també es manté un setmana més liderant la taula de golejadores.

El proper repte, també important, aquest dimecres 6 de març, a la pista del CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars.