Partit plàcid pel Generali HC Palau en la represa de l’OK Lliga Iberdrola

El Generali HC Palau s’ha imposat amb claredat, 7-1, davant el CP Las Rozas en el partit de la vint-i-tresena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

L’equip palauenc ha controlat el partit des del primer moment i al minut i mig s’ha estrenat en el marcador amb un gol de Laura Puigdueta, que ha repetit diana al minut sis. Un minut més tard Anna Casarramona ha aconseguit el 3-0 amb una excel·lent jugada des de darrera de la porteria. El quart l’ha fet Berta Busquets a deu minuts de la fi del primer temps. Però abans del descans Elena Arganda ha aconseguit el gol de l’honor pel CP Las Rozas.

A la represa el domini aclaparador del Generali HC Palau ha continuat i així ha arribat el 5-1 als quatre minuts amb una rematada d’Anna Casarramona. El sisè l’ha fet Aina Florenza dos minuts més tard. I el definitiu 7-1 l’ha aconseguit, a tres minuts del final, Anna Casarramona per signar un hat trick en aquesta jornada intersetmanal que li serveix a l’equip palauenc per mantenir els sis punts d’avantatge en el lideratge de l’OK Lliga Iberdrola a tres jornades de que acabi la fase regular.