No ha pogut ser. El llençament de penals deixa sense Copa Intercontinental al Generali HC Palau

El Generali HC Palau perd la final de la Copa Intercontinental en el llençament de penals davant el Telecable HC després de que el partit i la pròrroga acabessin en empat a 3.

No ha tingut un bon inici de partit l’equip palauenc que ha rebut el primer gol als dos minuts d’iniciada la final disputada al pavelló Aldo Cantoni de San Juan (Argentina). L’autora de l’1-0 per les asturianes ha estat Sara Roces en una jugada assajada de falta indirecte.

Ha reaccionat bé el Generali HC Palau que ha aconseguit empatar a 1 dos minuts després amb una excel·lent jugada individual d’Aina Florenza. Però novament s’ha tornat a avançar el Telecable HC. En aquesta ocasió ha estat Nuria Almeida que ha aprofitat el refús de Laura Vicente sota pals després del llançament de falta directa de Sara Roces. Amb aquest 2-1 favorable a les asturianes els equips s’han anat al descans.

A la represa l’empat a 2 ha arribat als onze minuts amb la transformació d’una falta directa per part d’Aina Florenza. Però aquesta igualada ha durat només un minut. El temps que ha trigat Catarina Ferreira en fer el 3-2 en una transició ràpida.

El Generali HC Palau ha lluitat per mirar d’aconseguir un nou empat que ha arribat a quatre minuts del final en una rematada dins l’àrea d’Anna Casarramona. Aquest 3-3 ja no s’ha mogut en el temps restant, ni en la pròrroga, amb el que el títol s’ha acabat decidint amb el llençament de penals. Un encert palauenc, el d’Aina Florenza, i dos del Telecable, els de Nuria Almeida i Catarina Ferreira, han acabat per donar la Copa Intercontinental a l’equip asturià.

El Generali HC Palau, que s’ha vist durant tot el partit havent de remuntar el marcador, s’ha quedat molt a prop d’aconseguir un títol al que era el primer cop que aspirava, davant un Telecable HC que ha tornat a convertir-se en el botxí de l’equip palauenc.