Molt bona estrena del Generali HC Palau a la Lliga Catalana

El Generali HC Palau guanya 2-5 a la pista del CP Voltregà Movento Stern a la primera jornada de la fase de grups de la IV Lliga Catalana Femenina.

L’equip palauenc no ha acusat en cap moment l’absència de les quatre jugadores convocades per Ricard Muñoz per la disputa de l’Eurocopa i s’ha imposat amb claredat a un CP Voltregà que comptava amb tots els seus efectius, en un torneig, el de la Lliga Catalana, que reuneix als vuits equips catalans de l’OK Lliga més el CP Fraga.

El partit a Sant Hipòlit de Voltregà ha començat amb certa disbauxa i les locals s’han avançat als dos minuts amb un gol de Paula Vilamala, que ha aconseguit capgirar el Generali HC Palau en tan sols dos minuts amb els gols de Mariona Colomer i Carla Fontdeglòria. I només dos minuts més tard Berta Busquets, de penal, feia l’1-3. Al que ha respost un minut després Maria Anglada amb un gol ple de fortuna escurçant diferències.

El partit s’ha asserenat amb el control de l’equip palauenc i un altre gol de Carla Fontdeglòria a set segons del final de la primera part ha posat el 2-4 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa, un únic gol de Carla Fontdeglòria, passat l’equador de la segona part, per fer el seu hat trick de la nit, ha deixat el marcador en el definitiu 2-5.

Molt bon partit del Generali HC Palau en el que han debutat en partit oficial amb el primer equip tres joves promeses de la pedrera, Mariona Méndez, Elsa Salvanyà i Ariadna Méndez, que ho han fet amb molt bona nota.

El proper rival, i darrer d’aquesta primera fase, serà el CH Mataró que visitarà el pavelló Maria Víctor d’aquí dues setmanes.