La manca d’encert porta al Generali HC Palau a perdre el primer partit a casa de la temporada

Un Generali HC Palau amb més control de partit i ocasions de gol que les seves rivals no ha pogut aconseguir la victòria a casa davant el CP Vila-sana. Un solitàri gol de l’argentina Gimena Gómez a l’inici de la segona part ha acabat donant la victòria a les lleidatanes en la cinquena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

En un partit molt intens, en el que estava en joc el lideratge de la classificació, l’equip palauenc no ha estat capaç de batre la porteria excel·lentment defensada per Anna Salvat, que va militar a les files palauenques fa dues temporades.

Dues faltes directes errades, amb les seves corresponents superioritats numèriques desaprofitades, més un penal fallat, dues boles al pal de la porteria i nombroses rematades desencertades, donen com a resultat la primera derrota a casa de la temporada davant d’un rival, que tot i tenir també una falta directa errada i un pal, va tenir moltes menys ocasions en un partit dominat pel Generali HC Palau, però sense premi per les palauenques.

Al final 0-1 en el segon enfrontament de tots dos equips d’aquesta temporada. El primer, a les semifinals de la Supercopa d’Espanya, també va acabar amb victòria de les de Vila-sana 3-5.

El proper partit a la pista del CP Alcobendas, equip nou enguany a l’OK Lliga Iberdrola i que encara no ha sumat cap punt, hauria de servir a l’equip palauenc per retrobar-se amb el gol i la victòria.