Inici de temporada amb derrota a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

No han començat bé les coses pel Generali HC Palau en l’estrena oficial de la temporada al perdre 3 a 5 davant el CP Vila-sana Coop d’Ivars a les semifinals de la Supercopa d’Espanya disputada aquest cap de setmana a Cubelles.

En un partit gens inspirat per a les palauenques, que sempre han anat a remolc en el marcador, les lleidatanes s’han avançat en els primers instants amb un gol de Victòria Porta. Berta Busquets ha aconseguit empatar a 1, però novament les de Vila-sana s’han posat per davant amb una encertada rematada de ‘Luchi’ Agudo. Novament Berta Busquets ha assolit l’empat a 2 amb la transformació d’una falta directa amb el temps de la primera part ja esgotat. A la represa s’ha repetit la tònica. Tot i la millora en el joc de les nostres, Gimena Gómez ha posat el 2 a 3 favorable a les lleidatanes. L’empat a 3 l’aconseguia Aina Florenza poc després, però dos gols al tram final de Laura Barcons i, novament, Gimena Gómez deixaven el definitiu 3-5.

No ha estat el millor inici en un partit que ha suposat l’estrena oficial d’Anna Casarramona amb el Generali HC Palau. Ara toca posar la vista a l’OK Lliga Iberdrola que s’enceta el proper dissabte amb la visita del Matinelia CP Manlleu. Serà, per tant, l’estrena de la temporada del Generali HC Palau davant l’afició.