Golejada del Generali HC Palau per tancar la fase de grups de la Champions League Women

El Generali HC Palau goleja 9-0 al Rollhockey Club Vordemwald en la sisena jornada de la fase de grups de la WSE Champions League Women.

L’equip palauenc, que ja tenia garantit el primer lloc del grup D, no ha trobat oposició en un equip suís sense opcions de classificar-se pels quarts de final.

El clar domini per part del Generali HC Palau es va començar a plasmar en el marcador als cinc minuts de l’inici del partit amb el gol de Berta Busquets després d’una gran acció individual. Un doblet de Carla Fontdeglòria posava el 3-0 a nou minuts del descans, primer aprofitant un refús dins l’àrea, i després amb una acció venint des de darrera de la porteria. Una acció que va emular Laura Puigdueta un minut després per fer el quart. I el 5-0 amb el que es va arribar a la mitja part el va aconseguir Aina Florenza ja en l’últim minut del primer temps.

A la represa, l’aclaparador domini de l’equip palauenc es va traduir en dos gols més de Laura Puigdueta en els primers minuts de la segona part, i uns altres dos gols més d’Aina Florenza a l’equador d’aquest segon temps, que deixaven el que ja seria el definitiu 9-0.

Marcador clar i contundent del Generali HC Palau per tancar la fase de grups de la WSE Champions League Women amb ple de victòries. Ara esperen els quarts de final on el rival serà el Martinelia CP Manlleu en una eliminatòria a doble partit per classificar-se per la Final Four.

Abans de començar el partit davant el Rollhockey Club Vordemwald, es va dur a terme a la pista del pavelló Maria Víctor el lliurament a la Laura Puigdueta del premi a la millor jugadora catalana d’hoquei patins de l’any 2023, atorgat per la Federació Catalana de Patinatge en la cinquena Gala del Patinatge Català a la que no va poder assistir la jugadora de l’equip palauenc.