Generali renova el patrocini de l’Hoquei Club Palau-solità i Plegamans per dos temporades més

El passat dissabte 3 de desembre es va presentar oficialment la renovació de Generali, principal patrocinador del club palauenc, i que dona nom al primer equip femení, el Generali Hoquei Club Palau-Solità i Plegamans.

Generali Seguros, és la filial espanyola del grup empresarial Itàlia Assicurazioni Generali, què és una de les principals companyies asseguradores a tot Europa, i que està representada a Palau per Duran & Molins agència d’assegurances.

L’acte de firma, el van dur a terme Javier Aguirre de Cárcer, director de comunicació de Generali Seguros i Salva García com a president del club

Després de l’acte de firma, es va dur a terme una roda de premsa a la sala del pavelló municipal Maria Victor, on varen participar a més dels dos directius, Francesc Duran per part de Duran & Molins, Iván Sanz (Entrenandor) i Noemí Gallardo (Delegada) de l’equip d’Ok LLiga, així com Eva Portella i altres integrants de la junta directiva del club.

Segons Javier Aguirre, amb aquesta signatura es demostra el compromís de Generali amb el club després de 10 anys de patrocini, i va valorar molt positivament l’evolució del club i els èxits de l’equip.

Per part del Hoquei Club Palau-solità i Plegamans, Salva García va fer entrega d’una placa d’agraïment al patrocinador, i va remarcar la importància de que després de tot aquest temps una companyía com Generali segueixi donant suport.

El mateix dia es va celebrar un sopar amb l’equip, staff tècnic, directius de Generali i Hoquei Club Palau-solità i Plegamans.