Esforç sense recompensa. La remuntada a la final de l’OK Lliga no és possible

Tot i la feina ben feta, no hi ha hagut recompensa a l’esforç realitzat i el segon partit de la final de l’OK Lliga Iberdrola s’ha perdut 1 a 2, en un pavelló Maria Víctor ple de gom a gom, no podent forçar així el tercer partit i cedint per tant el títol al Telecable HC.

S’ha tornat a repetir la història davant l’equip asturià, que sembla que aquest curs li ha pres la mida al Generali Hoquei Club Palau. L’equip palauenc, tot i mostrar-se superior a la pista, no ha trobat la manera de traduir això en gols i novament ha estat el Telecable qui s’ha avançat al marcador, primer amb una rematada de Marta Piquero i després amb una transició de Sara Roces abans del descans. A la represa, un gol d’Aimee Blackman a l’equador de la segona part no ha estat suficient per capgirar l’enfrontament i portar la final al tercer partit.

Termina així una temporada en la que la bona feina realitzada no ha acabat de trobar el premi dels títols amb un equip que ha disputat les finals de la Supercopa d’Espanya, de la Copa de la Reina i de l’OK Lliga, i ha estat a la Final Four de la Champions. S’ha lluitat fins al final a totes les competicions, però aquest any no hi ha hagut recompensa final al gran esforç. La temporada vinent segur que serà diferent.