El primer equip masculí de l’HC Palau perd en l’últim minut un partit que havia remuntat davant el CHP Bigues i Riells

El primer equip masculí de l’HC Palau perd 2-3 al pavelló Maria Víctor davant l’ORKLA CHP Bigues i Riells en la dinovena jornada de lliga del grup A de Primera Catalana.

El partit no va decebre pel que fa a la intensitat esperada davant l’enfrontament de tots dos equips, molt igualats en el zona alta de la classificació, però finalment els tres punts se’ls van endur els de Bigues i Riells, en un matx en el que van ser decisives les accions a bola aturada.

El CHP Bigues i Riells es va col·locar amb un 0-2 a favor a nou minuts del final del partit, després d’anar-se’n al descans al el 0-1 en el marcador. Però l’HC Palau va ser capaç d’igualar l’enfrontament en el tram final amb els gols de Ferran Rosa i Toni Arrabal, aquest darrer a falta de quaranta-quatre segons.

I quan tot semblava que la remontada palauenca permetria un repartiment de punts, una targeta blava mostrada per l’àrbitre als palauencs a falta de vint-i-dos segons va donar l’opció de guanyar el partit als de Bigues i Riells que no van desaprofitar.

Al final, derrota palauenca per 2-3 en un partit en el que les accions a bola aturada van ser determinants en el desenvolupament del matx, no només pel gol final del CHP Bigues i Riells, sinó també perquè l’equip palauenc va desaprofitar dos penals i una falta directa que veient la igualtat final podien haver decantat el partit de manera favorable a l’HC Palau.

Tot i la derrota, l’equip palauenc manté la sisena plaça a la classificació. I ara toca pensar en el proper rival, el Mollet HC, a qui es visita amb l’objectiu de sumar els tres punt i continuar en aquesta zona alta del grup A de Primera Catalana.