El primer equip masculí de l’HC Palau perd 3-6 davant el líder

El primer equip masculí de l’HC Palau cau derrotat a casa davant el líder del grup A de Primera Catalana, el CH Lloret, en la vint-i-tresena jornada de lliga.

El partit es va posar coll amunt pels palauenc en el tram inicial amb un gol a la primera jugada del CH Lloret, més un segon als deu minuts. Però l’HC Palau va saber reaccionar i amb dos gols de Toni Arrabal l’equip palauenc va aconseguir arribar al descans amb l’enfrontament empatat a 2.

A la represa, però, tres gols dels de Lloret de Mar als primers minuts de la segona part van donar als visitants un clar avantatge que l’HC Palau no va poder escurçar, tot i els nombrosos intents.

A falta de tres minuts per acabar, un gol del CH Lloret, respost ràpidament per un altre de Ferran Rosa, van deixar el definitiu 3-6 al marcador. Segurament un càstig massa sever per a un equip, el palauenc, que va plantar cara al líder en tot moment.