El Generali Hoquei Club Palau no podrà defensar el títol europeu al caure davant el Telecable a la semifinal de la Final Four de Lisboa

Finalment l’equip asturià s’ha acabat imposant 6 a 3 en el partit que s’ha disputat al pavelló Fidelidade de la capital portuguesa. Un bon inici de l’equip palauenc no ha estat suficient per obrir el marcador i això ho ha sabut aprofitar un organizat Telecable per agafar avantatge en el partit amb tres gols de Sara Roces i un de Nuria Almeida. Amb aquest 4 a 0 s’ha arribat al descans on l’efectivitat de les asturianes i l’excessiu càstic de les errades del Generali Hoquei Club Palau han acabat decantant la balança a favor del Telecable. Quedava la segona part per mirar de capgirar la situación, però Sara Roces tornava a colpejar a l’inici de la represa. Un 5 a 0 que feia encara més difícil la remuntada, però aquesta va estar a punt de produir-se. Una molt bona reacción de les palauenques acompanyada dels gols de Mariona Colomer, Aina Florenza i Berta Busquets va fer creure a l’equip en la possibitat d’aconseguir-ho. Finalment no va poder ser i un darrer gol, novament de Sara Roces, acabava tancant un partit que fa que el Generali Hoquei Club Palau no pugui disputar enguany la final de la WSE Champions League Women.