Prèvia: El Generali HC Palau visita la pista del CP Voltregà Stern Motor aquest dijous

El Generali HC Palau visitarà la pista del CP Voltrega Stern Motor aquest dijous 25 de gener a les 21 hores en partit avançat de la jornada 16.

L’avançament és pel fet que el cap de setmana en què s’hauria de disputar la jornada, l’equip es trobarà a Argentina disputant la Intercontinental.

Aquest partit significarà l’inici de la segona volta per l’equip palauenc, que visitarà per 3r cop aquesta temporada, la pista del CP Voltregà.

Les d’Ivan Sanz, han superat 3 cops aquesta temporada les de David Noguera. El primer cop va ser, a l’amistós realitzat a l’Oliveras de la Riba, amb victòria per 0-3. Més tard, les osonenques van visitar el Maria Víctor, amb motiu de la Jornada 3 de l’Ok lliga Iberdrola on el Generali va tornar-se a endú el duel per 4-1. Finalment, es van trobar a la Lliga Catalana, on l’equip palauenc va superar al Voltregà per 3-6 a l’Oliveras de la Riba.

El CP Voltregà es troba en 7a posició a l’OK Lliga Iberdrola i ve de guanyar a Las Rozas, per 4-1. El Voltregà destaca per ser un dels equips més joves de la categoria amb una mitja d’edat de 20 anys.

El partit es podrà seguir per OkLigaIberdrola.TV i per Ràdio Palau