El Generali HC Palau treu un empat a 1 de la seva visita a Juneda davant el CP Esneca Fraga

En un partit en que es podien haver aconseguit els tres punts després d’una molt bona primera part davant el CP Esneca Fraga, el Generali HC Palau finalment empata a 1 quan fins i tot es podia haver perdut en els últims instants.

El partit, corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga Iberdrola, es va disputar al pavelló municipal de Juneda al no poder disposar el CP Fraga de les seves habituals instal·lacions per la celebració en elles dels actes de les festes del Pilar, patrona de la Comunitat d’Aragó.

L’enfrontament va tenir un clar dominador en la primera part, el Generali HC Palau. Però això no es va poder traduir en un clar avantatge en el marcador. Al descans es va arribar amb un curt marge favorable de 0-1. Un únic gol que va fer Berta Busquets als dinou minuts de partit.

A la represa les forces es van igualar i el marcador també. Als trenta segons de l’inici de la segona part Adriana Soto feia l’1 a 1. Resultat que ja no és va moure més tot i tenir els dos equips ocasions per fer-ho. El Generali HC Palau va disposar de dues accions de falta directa que no va poder aprofitar, i les de Fraga una altra falta directa i una superioritat numèrica a manca de tres minuts que tampoc van saber aprofitar.

Al final, repartiment de punts que serveix a l’equip palauenc per mantenir-se a la segona posició de la classificació.

El proper partit, gens fàcil. Es rep la visita del líder, el CP Vila-sana.