El Generali HC Palau tanca els partits de pretemporada amb una nova victòria

El Generali HC Palau resol amb victòria, 1-4 a la pista del CH Mataró, el segon i darrer partit de preparació d’aquesta nova temporada 2023-24.

L’enfrontament amistós, disputat ahir dijous 7 de setembre a la nit al Poliesportiu Municipal Jaume Parera de Mataró, es va resoldre favorablement per les palauenques amb gols de Carla Fontdeglòria i Berta Busquets a la primera part, i dos gols més d’Aina Florenza al segon període. En aquesta segona part Carla Naranjo va fer el gol per l’equip mataroní.

Partit que tanca la pretemporada i que ha servit per escalfar motors de cara a l’inici de la competició oficial que s’estrena el cap de setmana del 16 i 17 de setembre amb la disputa de la Supercopa d’Espanya a Cubelles. El Generali HC Palau s’enfrontarà al CP Vila-sana a les semifinals en la lluita pel primer títol de la temporada.