El Generali HC Palau s’imposa clarament (7-0) a l’Astro Stuart HC Massamá a la Champions League

L’equip portugués de l’Astro Stuart HC Massamá no ha estat rival per al Generali HC Palau en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la WSE Champions League Women que s’ha disputat aquest dissabte 13 de gener al pavelló Maria Víctor, que ha acabat amb una contundent victòria de l’equip palauenc per 7-0.

Un partit que ha estat un monòleg del Generali HC Palau pel que fa al domini del joc i les ocasions de gols. Tot i això a la mitja part s’ha arribat amb un curt marcador de 2-0, els dos gols d’Aina Florenza.

A la segona part, aquest clar domini sí que s’ha pogut reflectir en el resultat amb els gols d’Anna Casarramona, als sis minuts de la represa, de Carla Fontdeglòria i Laura Puigdueta, a l’equador del segon temps, i el doblet de Berta Busquets als últims dos minuts.

Segona victòria en dos jornades del Generali HC Palau en aquesta fase de grups de la WSE Champions League Women i, per tant, lideratge al grup D.