El Generali HC Palau s’imposa 6-2 a l’HC Corunya i finalitza la primera volta de la lliga líder

El Generali HC Palau acaba la primera volta de la fase regular com a líder en solitari de l’OK Lliga Iberdrola després de guanyar a casa 6-2 a l’HC Corunya en el partit corresponent a la tretzena jornada.

L’enfrontament l’ha pogut controlar des del primer moment l’equip palauenc, tot i que les corunyeses han demostrat el seu potencial en jugades ràpides a la contra, que sempre han estat ben resoltes sota pals per Laura Vicente.

El primer gol del partit ha arribat als nou minuts a l’aprofitar Aina Florenza una bola solta dins l’àrea. El 2-0 l’ha aconseguit Carla Fontdeglòria dos minuts després amb una acció des de darrera de la porteria. L’HC Corunya ha escurçat diferències als tretze minuts amb la transformació d’un penal per part d’Anna Bulló. Però tres minuts més tard ha tornat a eixamplar la diferència el Generali HC Palau amb un gol de Mariona Colomer. El 4-1, amb el que s’ha arribat al descans, ha estat obra de Berta Busquets en el límit d’una superioritat numèrica fruit de la targeta blava vista per Mar Franci.

A la represa l’equip corunyés ha tornat a escurçar diferències amb un encertat xut des de la frontal de l’àrea d’Alba Garrote als quatre minuts. Però el Generali HC Palau ha tornat a reprendre el control del partit i amb dos gols en un minut ha posat el que ja seria el definitiu 6-2. El cinquè l’ha fet Aina Florenza al minut set, i el sisè Carla Fontdeglòria al minut vuit.

Victòria clara, sense ser el millor partit de la temporada, de l’equip palauenc que li serveix per acabar la primera volta de la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola líder de la classificació amb tres punts d’avantatge respecte al segon. A més de classificar-se com a cap de sèrie per a la Copa de la Reina.