El Generali HC Palau s’estrena amb victòria a la primera jornada de l’OK Lliga Iberdrola

La millor manera de passar pàgina a la decepció per la derrota de la setmana passada a la Supercopa d’Espanya és amb un bon resultat una setmana després. I això és el que ha fet el Generali HC Palau a l’imposar-se amb claredat (5-0) al Martinelia CP Manlleu en la primera jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

Un partit que, a més, ha suposat el debut d’Anna Casarramona davant la seva nova afició, i ho ha fet enfrontant-se al seu antic equip. Estrena superada per l’osonenca amb victòria i dos gols.

L’enfrontament, un clàssic a l’elit de l’hoquei patins femení, ha estat controlat en tot moment per l’equip palauenc que no ha donat opcions a les de Manlleu. Ha obert el marcador Aina Florenza als set minuts i mig de l’inici, i a vuit minuts del descans ha fet el seu primer gol Anna Casarramona per posar el 2-0 amb el que s’ha arribat a la mitja part. A la represa el domini del Generali HC Palau ha continuat i això s’ha plasmat amb els gols d’Aimee Blackman, Anna Casarramona i Laia Juan entre el minut catorze i divuit de la segona part.

Un 5 a 0 final que fa que es comenci amb bon peu l’OK Lliga Iberdrola d’aquesta temporada. Diumenge vinent toca visitar la pista del Bembibre HC, equip nouvingut a la màxima categoria, en la segona jornada de lliga.