El Generali HC Palau s’estrena a la Champions League amb victòria

El Generali HC Palau s’ha imposat 0-4 a la pista suïssa del RHC Vordemwald a la primera jornada de la fase de grups de la WSE Champions League Women. Un marcador clar que ha trigat en consolidar-se, tot i el contundent domini de l’equip palauenc, per la manca d’encert de cara a porteria. Una situació que ha provocat que s’arribés al descans amb un inesperat 0-0.

A la segona part el Generali HC Palau ha intensificat encara més el seu domini i això, per fi, s’ha traduït en gols. El primer d’ells, obra de Laura Puigdueta, ha arribat als tres minuts i mig de la represa. El segon l’ha fet Aina Florenza quatre minuts després, que ha repetit per fer el 0-3 a l’equador de la segona part. I el definitiu 0-4 l’ha engaltat Aimee Blackman a cinc minuts del final.

Victòria que posa a les palauenques líders provisionals del grup D de la Champions League després de la primera jornada de competició. Grup que està composat per l’equip palauenc, el suís i les portugueses de l’HC Massamà, que han tingut descans a aquesta primera data de la competició. Una Champions que s’atura fins el mes de gener, com també es deté durant quatre setmanes l’OK Lliga Iberdrola per la disputa de l’Eurocopa, enguany a Olot, on a la selecció espanyola han estat convocades tres jugadores del Generali HC Palau: Laura Puigdueta, Aina Florenza i Anna Casarramona.

La resta de jugadores de l’equip palauenc disputarà una nova edició de la Lliga Catalana, que comença divendres 17 de novembre amb la visita a la pista del CP Voltregà.