El Generali HC Palau s’emporta la victòria, 1-4, en la seva visita a Mataró

Victòria 1-4 del Generali HC Palau a la pista del Lidergrip CH Mataró en la vint-i-quatrena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

Tot i la diferència en el marcador final, la victòria de l’equip palauenc ha estat força treballada al no aconseguir plasmar al marcador la diferència en el joc. I això que als quatre minuts el Generali HC Palau ha aconseguit avançar-se amb el gol de Mariona Colomer, però amb aquest 0-1 s’ha arribat al descans.

A la represa semblava que la situació es podia aclarir amb el 0-2 aconseguit per Laura Puigdueta en el primer minut de la segona part. Però ha reaccionat molt ràpidament el Lidergrip CH Mataró fent l’1-2 mig minut després aprofitant Olga Juanola una acció en transició. Aquest marcador s’ha mantingut fins el tram final quan Laia Juan primer i Aina Florenza després han posat el definitiu 1-4 a tres minuts de la fi del partit.

Victòria i tres punts més per mantenir els sis de diferència respecte al Telecable HC, que serà el proper rival de les palauenques al pavelló Maria Víctor per mirar de segellar la primera plaça de la classificació en aquesta primera fase de l’OK Lliga Iberdrola.