El Generali HC Palau s’emporta els tres punts en la seva visita a la pista del Martinelia CP Manlleu

En un partit molt igualat, el Generali HC Palau s’imposa 1-2 a la pista del Martinelia CP Manlleu en la catorzena jornada de l’OK Lliga Iberdrola i manté el seu lideratge a la classificació.

Un gol als cinc minuts de començat el partit, en una excel·lent jugada individual de Carla Fontdeglòria, avançava a l’equip palauenc. Però un Martinelia CP Manlleu molt lluitador no posava les coses fàcils al Generali HC Palau que aconseguia arribar al descans del matx amb aquest curt avantatge en el marcador de 0-1.

A l’inici de la segona part l’equip manlleuenc feia la igualada en una ràpida transició rematada amb encert per Joana Comas. Aquest 1-1 només es va poder desfer amb l’arribada de les faltes directes producte de les desenes faltes. Tots dos equips es van plantar a l’equador de la segona part amb nou faltes. El primer en cometre la desena va ser el CP Manlleu, i Aina Florenza no va desaprofitar l’ocasió de fer l’1-2 amb l’acció des dels 7’40m. Un minut més tard va ser el Generali HC Palau qui va cometre la seva, però en aquest cas Nara López va enviar la bola al pal en la seva acció de falta directa.

Al final, victòria palauenca en un partit molt intens i igualat que manté al Generali HC Palau líder en solitari a la classificació en la primera fase de l’OK Lliga Iberdrola.

Un 1-2 final que dona una dada curiosa. Un resultat idèntic al del partit anterior a la pista del CP Voltregà. Així doncs, dos partits seguits guanyats pel mateix resultat a les dues pistes dels dos equips osonencs.