El Generali HC Palau s’assegura la primera plaça del seu grup a la Champions League remuntant en l’últim minut un inversamblant partit a la pista de l’Astro Stuart HC Massamá

El Generali HC Palau aconsegueix guanyar 2-3 a la pista de l’Astro Stuart HC Massamá en la cinquena jornada de la fase de grups de la WSE Champions League Women i s’assegura el passi a quarts de final com a primeres de grup a falta d’un partit.

En un enfrontament amb un guió increible, l’equip palauenc va donar la volta a un marcador advers en el darrer minut d’un partit que va dominar des del primer moment. Un fet que pot resultar contradictori però que resumeix el que va passar al pavelló Professor João Campelo.

L’Astro Stuart HC Massamá va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Diana Pinto als tres minuts de partit en la segona jugada ofensiva de les portugueses, que van fer el 2-0 als tretze minuts en un intent de refús defensiu desafortunat de les palauenques, que tot i dominar el joc i tenir nombroses ocasions de gols aquestes eren rebutjades per una excel·lent Ines Caldeira sota pals.

Amb aquest marcador es va arribar al descans, i a la segona part el domini palauenc encara es va incrementar més convertint-se el segon temps en un constant atac i gol sense premi per al Generali HC Palau que no va poder escurçar diferències fins que una acció des de darrera de la porteria de l’Aina Florenza als catorze minuts de la represa va batre, per fi, la portera rival.

Però quan semblava que una derrota injusta seria el resultat definitiu, un gir de guió en l’últim minut va donar coherència a la feina feta per l’equip palauenc. Un xut exterior, desviat dins l’àrea per Laura Puigdueta i una rematada de Berta Busquets que, després de tocar el pal, va superar la línia de gol, donava una més que merescuda victòria al Generali HC Palau, 2-3, per segellar el passi a quarts de final de Champions League com a primeres a manca d’una jornada per acabar la fase de grups.