El Generali HC Palau resol sense complicacions el seu enfrontament davant l’Igualada Femení Grupo Guzmán

El Generali HC Palau s’imposa 5-0 davant l’Igualada Femení Grupo Guzmán en el partit avançat de la vint-i-unena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

Un enfrontament clarament controlat en tot moment per l’equip palauenc i que es va decidir en una primera part que va acabar amb un marcador favorable de 4-0 gràcies als gols d’Aina Florenza, Carla Fontdeglòria, Laia Juan i Mariona Colomer.

A la segona part, tot i el constant domini del Generali HC Palau, la intensitat del matx va decaure una mica i l’efectivitat de cara a porteria també cosa que va fer que només hi hagués un gol més, el de Berta Busquets a vuit minuts del final.

Victòria clara davant el penúltim classificat i tres punts més per continuar liderant la classificació d’aquesta fase regular de l’OK Lliga Iberdrola, un cop ja assegurada de forma matemàtica la presència al playoff pel títol, en un partit avançat a la vint-i-unena jornada per la coincidència amb la tornada dels quarts de final de la Champions League Women, on l’equip palauenc rebrà al Martinelia CP Manlleu amb un avantatge de dos gols després de l’1-3 aconseguit en l’anada a Manlleu.