El Generali HC Palau reprèn l’OK Lliga Iberdrola, després de l’altura de seleccions, amb victòria davant el PHC Sant Cugat

El Generali HC Palau s’ha imposat amb claredat, 5-1, al Solideo PHC Sant Cugat en la novena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

Després de l’aturada de cinc setmanes per la disputa de l’Eurocopa, on la selecció espanyola ha aconseguit el títol amb la presència de cinc jugadores del Generali HC Palau, la màxima competició de lliga estatal s’ha reprès i l’equip palauenc ho ha fet sumant tres punts en un partit que ha dominat en tot moment.

Els gols, però, que havien de reflectir al marcador aquesta superioritat han trigat en produir-se. De fet, al descans s’ha arribat amb el curt avantatge d’1-0 després del gol de Berta Busquets als tres minuts de partit.

Ha estat a la segona part quan s’ha pogut batre amb claredat la tancada defensa santcugatenca. Als quatre minuts de la represa Anna Casarramona ha fet el 2-0 rematant al segon pal una bona transició ofensiva. El 3-0 ha arribat dos minuts després al culminar amb encert Berta Busquets una excel·lent jugada de triangulació. Aina Florenza ha marcat el 4-0 aprofitant una superioritat numèrica. Per la seva part, el Solideo PHC Sant Cugat ha fet el gol de l’honor de falta directa transformada per Ariadna Avilés a l’equador de la segona part. I el definitiu 5-1 l’ha aconseguit, a dos minuts del final, Berta Busquets també de falta directe, completant així el seu personal hat trick del matí.

Victòria clara del Generali HC Palau que li permet col·locar-se al capdavant de la classificació després de la derrota del CP Vila-sana a la pista del CP Fraga, en un partit que ha servit per col·laborar amb La Marató de TV3 recaptant diners amb el sorteig d’una samarreta i un stick signats per les jugadores de l’equip palauenc.