El Generali HC Palau no pot superar les semifinals de la Champions League Women davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars

No han sortit bé les coses per l’equip palauenc, que ha acabat perdent 0-3, en el partit de semifinals de la Champions League Women que el Generali HC Palau ha jugat davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars a La Corunya.

L’enfrontament ja s’ha començat a torcer al minut i mig de partit quan en el primer xut de l’equip lleidatà la bola ha acabat al fons de la porteria de l’equip palauenc.

El gol de Luchi Agudo ha agafat a contrapeu a un Generali HC Palau que li ha costat reaccionar, però quan semblava que es podria igualar el partit a l’equador del primer temps amb una rematada de Mariona Colomer que ha acabat al fons de la xarxa, els àrbitres han decidit anul·lar-lo per una infracció dins l’àrea que només han vist ells.

El primer temps ha acabat amb aquest 0-1, i en la segona part tampoc s’ha aconseguit capgirar la situació. Tot i intentar-ho, l’encert no ha acompanyat a les palauenques i, quan l’equip estava volcat per intentar la igualada, han arribat els altres dos gols de l’equip lleidatà. El 0-2 l’ha fet Gimena Gómez aprofitant una acció en solitari davant Laura Vicente a sis minuts del final. I dos minuts després Daiana Silva posava el 0-3 definitiu en el marcador.

Malauradament no s’ha pogut sumar un nou títol després de la Copa de la Reina aconseguida la setmana passada, però per davant encara queda el tram final de l’OK Lliga Iberdrola, on el Generali HC Palau té totes les opcions per lluitar pel títol.