El Generali HC Palau, líder en solitari de l’OK Lliga Iberdrola després d’una excel·lent victòria a Gijón

El Generali HC Palau guanya 0-4 a la pista del Telecable HC en el partit avançat de la dotzena jornada de l’OK Lliga Iberdrola que enfrontava als dos primers classificats.

Un partit molt ben resolt per l’equip palauenc on, després d’aconseguir mantenir la porteria a zero en uns primers minuts molt igualats, els dos gols d’Aina Florenza a l’equador de la primera part van desencadenar en un domini aclaparador del Generali HC Palau que va deixar sense resposta a un Telecable HC impotent que veia com al descans s’arribava amb aquest 0-2 favorable a l’equip palauenc.

A la represa, el Generali HC Palau va continuar amb el bon joc i això va propiciar que es consolidès la victòria amb dos gols d’Anna Casarramona als primers minuts d’aquesta segona part.

Excel·lent partit de l’equip palauenc a la sempre complicada pista del Telecable HC que li permet situar-se líder en solitari de l’OK Lliga Iberdrola amb tres punts d’avantatge respecte als dos equips perseguidors, les asturianes i el CP Vila-sana.

El proper partit és dissabte 13 de gener a casa davant les portugueses de l’Stuart HC Massamá. Enfrontament que correspon a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League Women, i el motiu pel qual el partit a Gijón s’ha jugat entre setmana.