El Generali HC Palau jugarà la final de la Copa Intercontinental al guanyar 3-2 a l’Andes Talleres SC

El Generali HC Palau disputarà la final de la Copa Intercontinental davant el Telecable HC després de guanyar 3-2 a l’Andes Talleres SC en una semifinal molt disputada.

En un partit molt intens i en el que en tot moment ha marcat el ritme del mateix el Generali HC Palau, Aina Florenza ha avançat a l’equip palauenc als tres minuts d’iniciar-se, però a prop del descans Martina Sad ha fet la igualada per l’equip argentí, i amb l’1-1 s’ha arribat al descans.

A la represa s’ha tornat a avançar el Generali HC Palau amb un gol de Carla Fontdeglòria al que ha pogut respondre Julieta Fernández trasformant una falta directa fruit d’una targeta blava vista per Laura Puigdueta. Però a onze minuts del final, un gran xut d’Anna Casarramona ha acabat donat la victòria a l’equip palauenc.

Molt bon partit del Generali HC Palau que el posa en disposició de lluitar per un nou títol,  la Copa Intercontinental, que la disputarà aquest diumenge a dos quarts d’onze de la nit, hora espanyola, davant el Telecable HC, al pavelló Aldo Cantoni de San Juan, Argentina.