El Generali HC Palau jugarà la final de la Copa de la Reina davant el Telecable HC al guanyar 2-1 la semifinal davant el CP Esneca Fraga

El Generali HC Palau tornarà a ser-hi a una nova final. L’equip palauenc s’ha imposat 2-1 al CP Esneca Fraga en les semifinals de la Copa de la Reina Iberdrola que s’està disputant a Vilafranca del Penedès.

El Generali HC Palau, en un excel·lent partit, ha estat en tot moment molt superior a l’equip aragonès, però això no s’ha pogut traslladar al marcador durant la primera part i el CP Esneca Fraga s’ha avançat a quatre minuts del descans en una de les poques aproximacions de perill de les que ha disposat. El gol fet per Rebeca González ha fet que les aragoneses marxessin a la mitja part amb avantatge.

Però un gran inici de segona part de l’equip palauenc amb dos gols en els tres primers minuts han donat la volta al marcador i han fet justícia en el partit. El gol de l’empat l’ha fet Carla Fontdeglòria amb una acció des de darrera de la porteria. I el 2-1 l’ha aconseguit Aina Florenza al finalitzar excel·lentment una transició després d’una recuperació en pista pròpia.

El marcador ja no s’ha mogut i el Generali HC Palau jugarà demà la final davant el Telecable HC, que s’han acabat imposant a la tanda de penals al CP Vila-sana a l’altra semifinal, reeditant així la final de Copa de la temporada passada que es van acabar enduent l’equip asturià.