El Generali HC Palau jugarà la Final a 4 de la Lliga Catalana

El Generali HC Palau disputarà la semifinal de la Final Catalana després de guanyar amb molta solvència, 8-2, al Lidergrip CH Mataró en la darrera jornada de la fase de grups.

Després d’una primera part en la que ha costat reflectir al marcador el domini de l’equip palauenc, a la segona meitat ha arribat el festival de gols.

Al descans s’ha arribat amb un breu 1-0. Gol que ha fet Elsa Salvanyà a l’equador de la primera part. Primer gol de la jove del planter en el primer equip palauenc, un planter que està cobrint d’excel·lent manera les cinc baixes del Generali HC Palau provocades per la convocatòria del seleccionador espanyol per l’Eurocopa. I en aquest partit davant el CH Mataró també han jugat Mariona i Ariadna Méndez, i ha debutat Irina Pérez.

A la segona part, el domini del joc de l’equip palauenc ha estat encara més aclaparador i amb cinc gols de Berta Busquets, més els d’Ariadna Méndez i Laia Juan, s’ha arrodonit un marcador que ha maquillat per l’equip mataroní Thais Pérez i Olga Juanola.

Un contundent 8-2 per certificar la classificació per a la final a quatre que es disputarà el proper cap de setmana a Castellar del Vallès.

El rival del Generali HC Palau a la semifinal serà el Martinelia CP Manlleu.