El Generali HC Palau inicia la segona volta de l’Ok Lliga Iberdrola a Manlleu

El Generali HC Palau visitarà la pista del Martinelia CP Manlleu aquest dissabte 3 de febrer a les 17 hores en la jornada que obre la 2a volta de l’Ok Lliga Iberdrola.

Aquest partit no significarà l’inici de la 2a volta pel Generali, perquè ja ho van fer el passat dijous 25 de gener a la pista del CP Voltregà amb victòria per 1-2 amb gol de Carla Fontdeglòria a l’últim minut.

L’equip palauenc visita la pista del CP Manlleu amb l’objectiu de tornar a sumar 3 punts. Les manlleuenques venen de dues derrotes consecutives enfront del Telecable (0-3) i el Corunya (0-2) en partit de Champions.

L’equip palauenc i el manlleuenc s’han vist les cares dos cops aquesta temporada. El primer cop va ser al Maria Víctor, en el partit de la Jornada 1 de l’OK Lliga Iberdrola, que va acabar amb un 5-0 a favor. L’altre partit va ser a les semifinals de la Lliga Catalana on el partit va acabar amb 1-2 a favor de l’equip palauenc.

Per altre banda, l’equip sénior masculí s’enfronta al CH Olot, diumenge 4 de febrer a les 16:15, mentre que el filial femení, rep la visita de l’HC Alpicat a les 15 hores del mateix diumenge

El partit del Generali HC Palau es podrà seguir per OkLigaIberdrola.TV i per Ràdio Palau