El Generali HC Palau haurà de remuntar l’eliminatòria de semifinals de l’OK Lliga Iberdrola després de perdre el primer partit a Vila-sana

Tocarà fer valdre el factor pista per superar les semifinals de l’OK Lliga Iberdrola després de la derrota del Generali HC Palau, 3-1, davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars en el primer partit de l’eliminatòria.

Tot i el bon inici de partit, en el que l’equip palauenc ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Carla Fontdeglòria als catorze minuts, l’empat de les lleidatanes tres minuts després, amb una bona definició de Luchi Agudo, ha fet canviar mica en mica la dinàmica del matx.

Després del descans, al que s’ha arribat amb l’empat a un, el CP Vila-sana ha aconseguit posar-se per davant en el marcador en només dos minuts gràcies al gol de Gimena Gómez. I Daiana Silva ha fet el 3-1 sis minuts després.

El Generali HC Palau no ha trobat la forma de capgirar la situació i aquest resultat ja no s’ha mogut, cosa que deixa a l’equip palauenc sense marge d’error, obligant-lo a guanyar el segon partit que es disputa aquest proper dissabte, 1 de juny, al pavelló Maria Víctor, per poder forçar el matx de desempat.