El Generali HC Palau guanya 1-6 en la seva visita a la pista del Solideo PHC Sant Cugat

El Generali HC Palau manté el seu destacat lideratge a la classificació després de guanyar amb claredat, 1-6, a la pista del Solideo PHC Sant Cugat en la vint-i-dosena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

El partit va començar molt bé per l’equip palauenc que al minut quatre ja guanyava 0-2 gràcies als gols de Mariona Colomer i Laura Puigdueta. El 0-3 va trigar una mica més i el va fer la pitxitxi de l’OK Lliga Iberdrola, Aina Florenza, en el minut tretze. I tot i que van retallar diferències les de Sant Cugat amb un gol de Natàlia Crespo als setze minuts, el partit va anar al descans amb un clar 1-4 favorable al Generali HC Palau gràcies al segon gol del matí de Mariona Colomer a un minut del final de la primera part.

El segon període va continuar amb el mateix domini de l’equip palauenc, però sense efectivitat de cara a porta. Els dos gols del Generali HC Palau, que van deixar el definitiu 1-6 en el marcador, els van assolir Laia Juan i Berta Busquets en els darrers tres minuts de partit.

Un cop superat aquest desplaçament a Sant Cugat del Vallès, ara toca centrar-se en la Copa de la Reina on el Generali HC Palau disputa divendres els quarts de finals davant el Lidergrip CH Mataró, en una competició que es disputa del 18 al 21 d’abril a Vilafranca del Penedès.