El Generali HC Palau guanya 1-2 a la pista del CP Voltregà en el partit avançat de la setzena jornada de lliga

Dos gols de Carla Fontdeglòria, el segon d’ells en l’últim minut, dona la victòria al Generali HC Palau, en el partit avançat de la setzena jornada de l’OK Lliga Iberdrola disputat aquest dijous 25 de gener, a la pista del CP Voltregà Movento Stern.

Un partit que s’ha decidit en els darrers segons després de numbroses ocasions per part de tots dos equips per desfer l’empat a 1 generat a l’inici de l’enfrontament.

El primer gol del matx l’ha fet Esther Vistós per l’equip osonenc al transformar una falta directa fruit d’una targeta blava vista per Laura Puigdueta als tres minuts de l’inici. Però l’empat de les palauenques ha arribat aviat. Un minut i mig després Carla Fontdeglòria aconseguia l’1-1 amb una gran acció des de darrera de la porteria.

Aquest marcador ja no s’ha mogut més, tot i els incomptables intents del Generali HC Palau i les perilloses transicions excel·lentment resoltes per Laura Vicente sota pals, fins que Carla Fontdeglòria, a manca de cinquanta-dos segons per acabar el partit, ha rematat amb encert dins l’àrea una assistència d’Aina Florenza.

Amb aquesta treballada victòria el Generali HC Palau suma tres punts més que li serveixen per refermar la primera plaça de la classificació després d’un partit que s’ha hagut d’avançar per la coincidència amb la Copa Intercontinental que ha de disputar l’equip palauenc a Argentina el 17 i 18 de febrer.