El Generali HC Palau goleja 9-3 al Bembibre HC

El Generali HC Palau resol amb una contundent golejada davant el Bembibre HC, 9-3, el seu compromís de la quinzena jornada de la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola, i manté el seu lideratge en solitari a la classificació.

Tot i el gran resultat final, l’enfrontament no va ser tan plàcid com podria pensar-se. L’equip lleonès va estar durant bona part del partit dins del partit responent en tot moment la iniciativa de les palauenques. Al primer gol del matx, aconseguit per Berta Busquets als vuit minuts, responia Pia Sarmiento dos minuts després per fer l’1-1. I si als tretze Mariona tornava a avançar al Generali HC Palau, tres minuts més tard Beatriz Pereira aconseguia el 2-2. Només al tram final de la primera part l’equip palauenc aconseguia un avantatge de dos gols gràcies als gols d’Aina Florenza, de falta directa, i d’Aimee Blackman.

Amb aquest 4-2 es va arribar al descans, però a la segona part el Bembibre HC retallava la diferència amb un altre gol de Pia Sarmiento als nou minuts de la represa i continuava sense perdre-li la cara al partit. Només al tram final del matx, amb un Bembibre HC ja més cansat, les jugadores de l’equip palauenc van poder sentenciar el partit amb els gols de Berta Busquets, Aina Florenza per partida triple, i Laia Juan.

Al final, tot i concedir tres gols, una victòria per 9-3 que fa que el Generali HC Palau sumi els tres punts que li permeten continuar liderant en solitari la classificació de l’OK Lliga Iberdrola, en un partit que ha tingut a més el retrobament de les germanes Vicente. Laura, sota pals al Generali HC Palau, i Gisela al Bembibre HC, tractant de batre-la.

Ara l’equip palauenc té el repte de la Copa Intercontinental a Argentina, on es desplaçarà aquest dimarts 13 de febrer. Allà espera l’Andes Talleres SC a les semifinals el dissabte 17.