El Generali HC Palau goleja 12-0 al CP Alcobendas en un plàcid partit

Un Generali HC Palau gens exigit s’imposa amb contundència, 12-0, al CP Alcobendas, cuer de la classificació, en la dinovena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

L’equip palauenc arribava a aquesta cita com a líder de la fase regular amb 49 punts després de setze victòries, un empat i només una derrota, mentre que l’equip madrileny ho feia amb ple de derrotes, dinou, i per tant zero punts. I això va quedar ràpidament reflectit en un partit que va acabar en golejada, que encara hagués pogut ser més àmplia si el Generali HC Palau no hagués afluixat el ritme en algun trams del mateix.

Dos doblets d’Aina Florenza i Carla Fontdeglòria, més les estrenes golejadores a la lliga de Marina Codina i Mariona Méndez, van fer que al descans s’arribés amb un clar 6-0 en el marcador.

A la segona part, sis gols més, amb uns altres dos doblets d’Aina Florenza i Carla Fontdeglòria i les dianes de Laura Puigdueta i Berta Busquets, van deixar el definitiu 12-0, el que suposa la major golejada de l’equip palauenc aquesta temporada.

Partit plàcid i sense complicacions pel Generali HC Palau abans d’encarar una fase exigent amb l’eliminatòria de quarts de la Champions League i la Copa de la Reina les properes setmanes.