El Generali HC Palau goleja 0-8 al CP Alcobendas

El Generali HC Palau suma els tres punts en la seva visita a la pista del CP Alcobendas amb una contundent golejada, 0-8, a la sisena jornada de l’OK Lliga Iberdrola.

En un partit dominat de principi a fi, l’equip palauenc s’ha retrobat amb el gol després de dues jornades on la manca d’encert havia fet que només es sumés un dels sis punts possibles. A més, aquest enfrontament ha suposat el retorn de Carla Fontdeglòria a les convocatòries després de la lesió al genoll que va patir a la pretemporada.

A Alcobendas el marcador s’ha obert ben d’hora amb el gol d’Aimee Blackman al primer minut de partit. El 0-2 l’ha fet Aina Florenza als sis minuts, que ha repetit diana a l’equador del primer temps. El 0-4 l’ha aconseguit novament Aimee Blackman un minut després. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, tot i l’oportunitat del CP Alcobendas d’escurçar diferències al tram final d’aquest periode quan ha disposat d’una falta directa per la tarjeta blava vista per Berta Busquets, que ha aturat Laura Vicente, i el desaprofitament de la superioritat numèrica posterior. Aquesta ha estat l’única oportunitat clara en tot el partit de les madrilenyes.

A la segona part, el clar domini del Generali HC Palau ha continuat i això s’ha traduït en quatre gols més, tot i que han trigat a arribar. El 0-5 ha estat passat l’equador d’aquest segon temps quan Aina Florenza aconseguia el seu hat trick de la tarda. Breus instants després Anna Casarramona feia el sisè. El 0-7 el signava Laia Juan. I el definitiu 0-8 el pujava al marcador Laura Puigdueta a només un segon del final.

Bona victòria de les palauenques davant un fluix CP Alcobendas que encara no ha pogut sumar cap punt en el seu retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins femení, mentre que el Generali HC Palau retalla distàncies al capdavant de la classificació després de la derrota a casa del CP Vila-sana (0-1) davant el CP Manlleu.

El proper cap de setmana toca rebre la visita del Cerdanyola CH Feníe Energía.

FITXA DEL PARTIT

CP Alcobendas, 0

Generali HC Palau, 8

CP Alcobendas:

Patricia Sanz (P) Raquel Rubio, Maria Castelo, Carolina Monedero (C), Irene Moya – cinc inicial – Claudia del Amo (P), Patrcia Muniain, Carmen Giralt, Silvia Herrero, Miriam Cañadillas,

Generali HC Palau (4+4):

Laura Vicente (P), Aimee Blackman, Laura Puigdueta, Anna Cassarramona, Aina Florenza – cinc inicial – Jana Costa (P), Berta Busquets, Marimona Colomer, Laia Juan i Carla Fontdegloria

Gols:

0-1, Aimee Blackman min 1; 0-2, Aina Florenza, min 5, 0-3 Aina Florenza, min 12, 0-4 Aimee Blackman, min 14, 0-5 Aina Florenza, min 39, 0-6 Anna Casarramona min 40, 0-7 Laia Juan, min 44, 0-8 Laura Puigdueta, min 50