El Generali HC Palau força el partit de desempat a la semifinal de l’OK Lliga Iberdrola al guanyar 2-0 al CP Vila-sana

El primer pas per aconseguir capgirar l’eliminatòria de semifinals està fet per part del Generali HC Palau. L’equip palauenc necessitava la victòria davant el CP Vila-sana Cooperativa d’Ivars en el partit disputat al pavelló Maria Víctor, després de la derrota de la setmana passada a Vila-sana.

El Generali HC Palau s’ha imposat 2-0 en un partit que ha dominat en tot moment. Un bon joc que no s’aconseguia, però, reflectir en el marcador.

De fet, al descans s’ha arribat amb empat a zero, i no s’ha aconseguit obrir el marcador fins els dotze minuts de la segona part. Un gol, més que merescut, que ha fet Berta Busquets de falta directa, després de la targeta blava vista per Daiana Silva.

L’1-0 era un marcador curt pels mèrits fets per l’equip palauenc, però aquest s’ha pogut mantenir fins el final. El 2-0 l’ha fet Anna Casarramona a un segon del final del partit quan el CP Vila-sana estava arriscant amb cinc jugadores de pista i sense portera.

Victòria merescuda del Generali HC Palau que porta l’eliminatòria al tercer partit de desempat que es disputarà dimarts vinent, 4 de juny, al pavelló Maria Víctor.

A la final espera el CP Esneca Fraga que s’ha desempallegat del Telecable HC amb un 2-0 a l’eliminatòria.