El Generali HC Palau es classifica per la Final Four de la Champions League Women

El Generali HC Palau s’imposa 5-0 al Martinelia CP Manlleu en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions League Women i es classifica per la Final Four amb un global de 8-1 a l’eliminatòria.

L’equip palauenc ha mostrat la seva superioritat davant les de Manlleu en un excel·lent partit disputat en un pavelló Maria Víctor que ha gaudit amb les seves jugadores que mai han deixat opció a les manlleuenques per ficar-se a l’eliminatòria després del curt 1-3 del partit d’anada.

Amb tot, el domini no s’ha començat a reflectir en el marcador fins els deu minuts de partit quan Aina Florenza ha finalitzat una bona transició batent a la portera de l’equip osonenc. I tot i desaprofitar un penal a favor, la mateixa Aina ha fet el 2-0 a l’equador de la primera part, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat de forma espectacular per l’equip palauenc amb un gol de Berta Busquets als tres minuts, amb una acció per darrere de la porteria, i el tercer gol de la nit d’Aina Florenza quinze segons després. El definitiu 5-0 ha arribat a set minuts del final amb una encertada rematada de Mariona Colomer dins l’àrea.

Clara victòria del Generali HC Palau que signa una excel·lent eliminatòria de quarts davant el Martinelia CP Manlleu a qui ha derrotat amb un resultat global de 8-1.

A la Final Four de la Champions League Women, que encara no té seu assignada, espera a les semifinals el CP Vila-sana que ha eliminat a les actuals campiones, el Telecable, al capgirar l’eliminatòria en el partit de tornada a Gijón.