El Generali HC Palau enceta la temporada guanyant l’amistós jugat a la pista del CP Voltregà

L’equip palauenc guanya 0 a 3 el primer partit de la pretemporada davant l’equip osonenc.

Anna Casarramona s’estrena com a jugadora palauenca amb un gol.

Estrena amb victòria 0-3 del Generali Hoquei Club Palau a la pista del CP Voltregà en el partit amistós que ha estat la primera presa de contacte amb la nova temporada 2023-2024.

Aquest primer partit ha significat l’estrena d’Anna Casarramona amb la samarreta groc i negre on ha marcat el seu primer gol com a jugadora palauenca.

El partit s’ha decidit a la segona part després de que els primers vint-i-cinc minuts acabessin sense gols. Als cinc minuts de la represa Anna Casaramona encetava el marcador i s’estrenava com a golejadora de l’equip palauenc. Un minut i mig després Laura Puigdueta feia el 0-2 i a manca de cinc minuts per acabar el partit Aina Florenza marcava el definitiu 0-3.

Bona estrena del primer equip femení palauenc, que ha anat de menys a més en un partit que ha servit per començar a prendre el pols a una nova temporada que tornarà a ser exigent.