El Generali HC Palau enceta el 2024 amb una clara victòria davant el CH Mataró

El Generali HC Palau s’ha imposat 5-0 al Lidergrip CH Mataró en el partit corresponent a l’onzena jornada de l’OK Lliga Iberdrola, en el que ha estat l’estrena del 2024.

El partit ha estat clarament dominat en tot moment per l’equip palauenc que als tres minuts ja s’ha avançat en el marcador amb el gol de Berta Busquets, que ha aprofitat una errada de marcatge del CH Mataró per fer l’1-0. El segon ha arribat als dotze minuts amb un encertat xut lateral d’Aina Florenza. El 3-0 l’ha aconseguit Laia Juan al desviar des encertadament una defensora mataronina una centrada seva.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans i a la represa la dinàmica del partit ha seguit amb un control absolut del joc per part del Generali HC Palau que no ha donat cap opció al Lidergrip CH Mataró de ficar-se en el partit. El 4-0 ha arribat als vuit minuts i mig de la segona part amb un xut de Laura Puigdueta. I el definitiu 5-0 ha estat en pròpia porta de les mataronines a l’equador d’aquest segon temps, gol atorgat a Laura Puigdueta com a darrera jugadora palauenca en tocar la bola en la jugada.

Tres punts per encetar amb bon peu el 2024 i per continuar mantenint el lideratge de la classificació, amb els mateixos punts que el Telecable. Les asturianes son precisament les properes rivals del Generali HC Palau a la propera jornada de l’OK Lliga Iberdrola, partit que es disputa aquest dimecres 10 de gener a Gijón.